top of page

Stor 3D/4D scanning

Naturlig 3D/4D scanning. Her ser vi i 3 dimensioner, hvis fosteret ligger til det kan vi se ansigtet forfra og fra siden. Det gør det muligt at se fine detaljer og ansigtstræk hos fosteret, næsten som at se det i virkeligheden. Den 4. dimension er bevægelse, hvilket gør det muligt at se mimik og se fosteret bevæge sig. Der er faktorer der kan vanskeliggøre scanningen. Det optimale tidspunkt for scanningen er fra 26+0 til 30+0, i denne periode er der rigeligt med fostervand hvilket er vigtigt for at få en god oversigt. For at få et godt 3D billede skal vi kunne fremstille en profil i 2D, så fosterstillingen er vigtig. Et højt BMI kan ligeledes gøre oversigten svær.

Vi måler derudover fosterets vægt, fostervandsmængden og måler blodgennemstrømningen hos fosteret og i navlesnoren. Målingen af blodgennemstrømningen er et udtryk for om fosteret har det godt, og om moderkagen fungerer som den skal. Hvis det ikke er muligt at lave 3D billeder får du en ny tid til scanning (15 min).

Mål fra scanningen bearbejdes i software-programmet Astraia - du får en rapport med, og naturligvis billeder og klip overført til din mobiltelefon. 

Vi tilbyder ikke denne scanning til flerfoldsgraviditeter.

​Hvis du tidligere er scannet hos os, vil du få 15% rabat på denne scanning

Optimalt fra 26+0 til 30+0.

Pris: 1500 kr

Tid: 45 min

Lille pige uge 27

Elegant Title

3D pige uge 27_edited.jpg
bottom of page