top of page

Lille 3D/4D scanning

Naturlig 3D/4D scanning. Her ser vi i 3 dimensioner, hvis fosteret ligger til det kan vi se ansigtet forfra og fra siden. Det gør det muligt at se fine detaljer og ansigtstræk hos fosteret, næsten som at se det i virkeligheden. Den 4. dimension er bevægelse, hvilket gør det muligt at se mimik og se fosteret bevæge sig. Der er faktorer der kan vanskeliggøre scanningen. Det optimale tidspunkt for scanningen er fra 26+0 til 30+0. I denne periode er der rigeligt med fostervand hvilket er vigtigt for at få en god oversigt. For at få et godt 3D billede skal vi kunne fremstille en profil i 2D, så fosterstillingen er vigtig. Et højt BMI kan ligeledes gøre oversigten svær.

 

Vi måler derudover fosterets vægt, fostervandsmængden og måler blodgennemstrømningen hos fosteret og i navlesnoren. Målingen af blodgennemstrømningen er et udtryk for om fosteret har det godt og om moderkagen fungerer som den skal. Hvis der ikke er muligt at lave 3D billeder gives der ikke ny tid. 

Mål fra scanningen bearbejdes i software-programmet Astraia - du får en rapport med, og naturligvis billeder og videoklip overført til din mobiltelefon.

Vi tilbyder ikke denne scanning til flerfoldsgraviditeter

Optimalt fra 26+0 til 30+0.

Pris: 1200 kr

Tid: 30 min

3D dreng 2_edited.jpg
bottom of page