top of page

Tidlig Misdannelsesscanning

Denne scanning kan tilbydes når du er mellem graviditetsuge 16+0 og 18+6.  Denne scanning kan ikke erstatte den sene misdannelses-scanning, da der kan være misdannelser som først ses senere i graviditeten.

Ved den tidlige misdannelses-scanning gennemgår vi fosterets hoved, ryg, bugvæg, hjerte mave-og tarmsystem, nyrer, blære, arme og ben. Der er mulighed for at se køn (Det koster ikke ekstra)

Vi måler fosteret i henhold til nationale og internationale guidelines, og mål fra scanningen bearbejdes i software-programmet Astraia - du får en rapport med.

Billeder og videoklip overføres til din mobiltelefon. 

De fleste undersøgelser forløber fint, fosteret vokser som forventet og der ses ingen misdannelser. Hvis der er tvivl om eventuelle fund eller der ses noget der afviger fra det normale, tilbydes at formidle kontakt til det hospital du hører til.

Hvis I venter mere end 1 barn, bedes I kontakte klinikken for tidsbestilling og pris.

For at foretage misdannelsesscanning skal man være uddannet og certificeret på en Føtalmedicinsk afdeling på et hospital. Helle arbejder på en Føtalmedicinsk afdeling og er certificeret i denne scanning.

Tilbydes fra uge 16+0 og frem til graviditetsuge 18+6

Pris: 1500 kr

Tid: 45 min

IMG_20230929_3_2~2.jpg
bottom of page